Més vistes

Pebre de Sichuan en gra, Sosa

Codi 48000167-48000148
  • Marca: Sosa
  • Colección: Especias en Grano
  • Familia: Especias
El pebre verd de Sichuan és el resultant de la mòlta dels fruits del pebrer japonès, que creix i és consumit generalment a l'Àsia com una espècia. Malgrat el seu nom, no té relació amb el pebre negre i és comú a Sichuan, Xina, com també a la regió del Tibet, Bhutan i la cuina japonesa.

El pebre de Sichuan té lleus reminiscències a llimona, però és picant i per això pertany a la família dels pebres més forts. La majoria de les receptes proposen un breu torrat i després una mòlta fina abans de afegir-lo al menjar. Generalment s'agrega al final de la preparació. Es combina habitualment amb plats de peix, ànec i pollastre.
Opcions
Codi: Formato:
48000148 100 g
48000167 7 kg