Pâte à fruit d'oli d'oliva

INGREDIENTS

495 g Sucre
450 g Aigua
22.5 g Pectina Jaune Sosa
135 g Glucosa líquida Sosa
6 g Àcid Cítric Sosa
350 g Oli d'oliva
1 g Sal
8 g Natur Emul Sosa

ELABORACIÓ

Barrejar el sucre amb la Pectina Jaune.

A part, escalfar l'aigua amb la glucosa a 40ºC.

Incorporar l'elaboració anterior en forma de pluja sense deixar de remoure per assegurar una correcta dissolució. Mantenir al foc.

Apart, barrejar en una gerra l'oli amb l'Àcid Cítric, la sal i el Natur Emul.

Deixar reduir els sucres amb la pectina fins a arribar als 105ºC. Cal remoure cada 5 minuts, però no constantment.

Afegir aquesta barreja sobre la primera elaboració, emulsionant alhora amb túrmix. Cal evitar introduir aire per evitar bombolles.

Abocar la barreja sobre una safata i tapar amb un full de guitarra per evitar l'assecat. Deixar reposar a temperatura ambient durant una nit.

Tallar a la mida desitjada i utilitzar.

Leave a Reply