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ProGanache blanca (2,25kg), Sosa

Codi 45355010
  • Marca: Sosa
  • Colección: ProGanache
  • Familia: Cacao
La pasta ProGanache de xocolata blanca permet fer cremes de xocolata cruixents de falses trufes o ganache sense humitat, que poden incorporar cruixents sense humitejar-se. Si es vol fer de diferents sabors se li poden afegir aromes. En no aportar humitat s'allarga la vida útil del producte sense utilitzar conservants.
  • Formato: 2.25 kg
Bombón de café para bañar

Ingredientes:

  • 100 g Pro-ganache blanca
  • 100 g Pro-ganache negra
  • 300 g Chocolate negro 66% Sâo Tomé
  • 20 g Crispies de café
Elaboración:
-Atemperar el chocolate negro a 32°C.
-Mezclar con el resto de ingredientes.
-Moldear.
-Dejar cristalizar 48 horas a una temperatura de 16°C.

Relleno de mango

Ingredientes: 200 g Pro-ganache blanca

  • 100 g Chocolate con leche 40%
  • Aroma de mango maduro Sosa
  • Crispies de mango.
  • Elaboración:
    - Atemperar el chocolate.
    -Mezclar el aroma y la pro-ganache.
    -Introducir los crispies y dejar cristalizar unas 24h a una temperatura de 16°C.
    -Rellenar los bombones y cerrar.