Més vistes

Pasta garam massala, Culinary Journey

Codi 19010708-19020709
  • Marca: Culinary Journey
  • Colección: Curries
  • Familia: Especias
Barreja d'espècies originària del nord de l'Índia. Primer cal escalfar la pasta perquè apareguin totes les aromes i després s'afegeixen verdures i carns, es remou i s'afegeix brou o aigua i es deixa que s'acabi de coure.
  • Época: s. XVII
  • Zona: Cocina India
  • Ingredientes principales: Jalapeño, ajo y especias.
Opcions
Codi: Formato:
19010708 150 g
19020709 1.30 kg

A més de ser una de les més antigues del món, la cuina índia és una amalgama d'història, una confluència de cultures. En gran mesura està lligada a les religions, amb moltes normes sobre els aliments, la seva preparació i la forma de servir-los. Aquesta influència es pot observar en qualsevol doctrina; des de l'hinduisme, on la vaca és sagrada, fins l'islam, en la qual el porc i l'alcohol estan prohibits; passant entre d'altres pel cristianisme, el jainisme o el budisme.

El territori és extens, i com a tal hi ha infinitat d'ingredients i maneres de cuinar. Si parlem de salses, és al sud on són més abundants, mentre que al nord tenen menys costum de fer-ne. L'Índia és l'aroma i el gust de les espècies, primer barrejades i després cuinades; cada plat, una explosió de sabors, barreja, diversitat i combinacions; però tampoc podríem concebre un dinar a l'Índia sense els bàsics: els pans plans i l'arròs, sempre presents a la taula.