Paella thai

INGREDIENTS
200 g conill
3 g Pasta de Curri Verd Thai Culinary Journey
5 g Fons de Bou Culinary Journey
200 g arròs bomba
1 gra d'all
100 g llet de coco
60 g Sofregit de Ceba Culinary Journey
3 gambes vermelles
10 g pèsols
20 ml oli d'oliva verge extra
q/s Sal

ELABORACIÓ
En un pot marcar les caps de gamba picant amb ajuda d'una cullera per extreure tot el suc, retirar els caps i afegir el conill.

Cuinar durant 4 min fins que està ben daurat.

En aquest punt, afegir la Pasta de Curry Verd Thai, el sofregit de ceba i l'arròs, anacarar un minut i mullar amb l'aigua.

Afegir el fons de bou i deixar cuinar l'arròs uns 10 min. Emplatar en una paella individual i enfornar 5 minuts. mes a 220ºC.

En aquest temps, piquem l'all amb un morter i ho barregem amb la llet de coco.

Vam muntar afegint molt a poc a poc l'oli d'oliva. Reservem.

Un cop l'arròs llest, saltarem les cues de gamba i els pèsols i els disposem sobre de la paella de forma bonica.

Servim l'allioli de coco en un bol a part perquè cadascú es serveixi la quantitat desitjada.

Leave a Reply