Paella marinera ràpida

INGREDIENTS
30 g Base per Paella Marinera Culinary Journey
120 g arròs sènia
360 g aigua
3 gambes
7 musclos
1 calamar petit
q/s Oli d'oliva
q/s Sal
q/s Llimona per decorar
q/s Pèsols

ELABORACIÓ
Escalfar una paella amb oli i afegir el calamar a rodanxes. Afegir les gambes i marcar durant 1 min. Retirar les gambes.

Afegiu-hi la Base per Paella i l'arròs. Ofegar lleugerament i afegir l'aigua calenta.

Moure la paella perquè s'assenti l'arròs i deixar coure a foc mitjà.

A meitat de cocció afegir els musclos i després els pèsols.

Passats 12 minuts afegir les gambes i deixar coure 3 minuts més.

Retirar del foc i col·locar llimona tallada a quarts. Tapar i deixar reposar 5 minuts abans de servir.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.