Pa xinès farcit de sofregit de ceba i pebrots

INGREDIENTS
30 g Sofregit de Ceba i Pebrots Culinary Journey
30 g sucre
25 g llet
12 g Baking Powder Standard Sosa
125 g ou pasteuritzat
250 g farina
125 g mantega
3 g sal

ELABORACIÓ
En un bol, barrejar la llet, l'ou, el sucre i el llevat. Remenar fins a obtenir un líquid homogeni.

En aquest punt, afegir la farina i la sal i amassar durant 5 minuts el la KitchenAid amb la pala fins a obtenir una massa elàstica i uniforme.

Afegiu-hi la mantega fosa i treballar 5 minuts més.

Abocar la massa en un bol, tapar amb paper film i reposar 12 ha nevera.

Estirar entre dos papers parafinats amb un gruix de 2 cm i reservar 30 min més a la nevera.

En aquest punt, tallar trossos de forma desitjada, depèn de la mida que volem obtenir, omplir amb sofregit formant boles d'uns 40 g i cuinar 20 minuts al vapor.

Servir calent.

Leave a Reply