Més vistes

Pa integral de sègol i espelta precuit ECO (450g-12u), Fermentus

Codi RAI12027
  • Marca: Fermentus
Pa integral de sègol i espelta precuit ecològic. Farina de sègol integral ecològica, farina d’espelta integral ecològica, massa mare ecològica i lli marró ecològic.

*Descongelar 20 minuts i coure 20 minuts a 180-200ºC.
  • Formato: 450 g - 12 u
  • Unidades: 12
  • Medidas: Ø15 cm

A Fermentus s'elabora el pa amb massa mare natural i farines ecològiques, amb llargues fermentacions que faciliten la digestió i aconsegueixen millorar-ne la conservació, sense haver d'incorporar cap tipus de millorant químic, additiu o emulsionant. Es funy el pa a mà, d'un en un, aconseguint així un pa rústic, amb olor intensa, crosta marcada i amb un alt valor nutricional.

  • Detalle Nutricional: Bio
  • :