Pa de gènova

INGREDIENTS
250 g Farina d'Ametlla Sosa
250 g Sucre (una part per la merenga)
160 g Ous sencers
90 g Rovell d'ou
150 g Gelcrem calent Sosa
150 g Aigua
15 g Albuwhip (albúmina) Sosa
150 g Mantega Elle & Vire
q/s Aroma d'Ametlla Amarga Sosa

ELABORACIÓ
Muntar els rovells amb el sucre (reservar una part per la merenga). Afegir l'ou sencer i seguir muntant. Afegir la mantega fosa però no calenta. Barrejar les ametlles amb el gelcrem i afegir a l'emulsió anterior.

D'altra banda fer una merenga amb l'aigua, l'albúmina i una part de sucre i ho barregem amb la mescla anterior.

Col·locar en motlles individuals i coure a 180ºC/20min (Al cas de col·locar una esterificació dins és necessari reduir la temperatura del forn per sota de 120ºC i augmentar el temps a 30min).

Leave a Reply