Ous poché amb holandesa i trufa

INGREDIENTS
2 ous
150 g mantega clarificada
2 rovells d'ou
q/s Oli d'oliva
q/s Sal
q/s Suc de llimona
q/s Tòfona Sencera en Conserva Culinary Journey

ELABORACIÓ
En un bol, posar una secció de paper film cobrint la base.

Pintar amb oli i abocar l'ou sense closca.

Salar i tancar el film formant un paquet.

Repetir l'operació amb la resta d'ous.

Coure en aigua a 90ºC durant 8 min.

Per l'holandesa:
Posar un bol metàl·lic al bany Maria i afegir els rovells, el suc de llimona, sal i una mica d'aigua.

Batre enèrgicament fins a formar una escuma blanquinosa.

Afegiu-hi la mantega clarificada poc a poc fins a formar l'emulsió.

Ja cuits, retirar dels ous el film i emplatar.

Salsejar amb l'holandesa i setinar amb un bufador.

Laminar la Tòfona Sencera en Conserva i decorar el plat amb làmines de tòfona.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.