Núvols de fruita de la passió

INGREDIENTS
500 g Sucre
100 g Glucosa Líquida Sosa
200 g Aigua
11 u Gelatina en Fulles Plata Sosa
18 g Albuwhip (albúmina) Sosa
175 g Polpa de fruita de la passió
20 gotes Aroma Natural de fruita de la passió Sosa

Per a l'arrebossat:
200 g Sucre Llustre Sosa
100 g Midó de Blat de Moro Sosa
100 g Dextrosa Sosa

ELABORACIÓ

Barrejar la polpa de fruita de la passió amb l'Albúmina en pols i muntar a la màquina. Al mateix temps, coure el sucre + la glucosa líquida + l'aigua fins a 130 ºC. Quan el xarop estigui a la temperatura ja indicada, afegir les fulles de gelatina ben escorregudes (prèviament hidratades en aigua molt freda). Afegir el xarop a poc a poc, en forma de fil, dins de la polpa de passió muntada amb l'Albúmina (la qual cosa a l'hora d'afegir-li el xarop ha d'estar totalment muntat com una merenga). Continuar muntant fins que la mescla estigui tíbia. Afegir l'aroma de fruita de la passió. Paral·lelament disposar un marc d'acer inoxidable damunt d'un silpad. Empolvorar el silpad amb la mescla de l'arrebossat. Tot seguit, buidar la mescla tèbia dins del marc. Deixar gelificar a la nevera. Una vegada gelificat, dividir en porcions, arrebossar i mantenir a temperatura ambienti en recipients tancats hermèticament.

Leave a Reply