Nitro trufes cremoses

INGREDIENTS

Per al cremós de xocolata al brandy:
250 ml Llet
250 ml Nata
90 g Sucre
80 g Rovell d'ou
5 g Instangel Sosa
10 gotes Aroma de Brandy Sosa
225 g Cobertura de xocolata negra

Per a l'acabat:
q/s Nitrogen líquid
q/s Cacau en Pols Bitter Dark 22% Sosa

ELABORACIÓ

Per al cremós de xocolata al brandy:
Realitzar una crema anglesa amb la llet, la nata, el sucre i el rovell.
Escaldeu la cobertura amb la crema a 80ºC, afegir el Instantgel, l'aroma i triturar el conjunt.
Deixar reposar 1 nit. Col·locar en màniga pastissera amb broquet llisa mitjana i escudellar peces de la mida desitjada.

Per l'acabat:
Omplir el nitro bol amb 250 ml. de nitrogen líquid. Introduir la punta de dues espàtules per congelar-les i poder manipular el cremós sense problemes. Introduir la tòfona al bany durant 5 segons. Recuperar amb una cullera foradada i arrebossar amb cacau en pols. Servir immediatament per conservar la capa externa cruixent.

Leave a Reply