Nitro piruleta de fruita de la passió

INGREDIENTS

Per a l'escuma de fruita de la passió:
400 ml Llet
50 g Pasta concentrada de fruita de la passió Sosa
100 g Sucre llustre Sosa
50 g Proespuma fred Sosa

Pel farciment:
q/s Praliné de pistatxo Sosa
q/s Gerd Crispy Wet Proof Sosa

ELABORACIÓ

Per a l'escuma de fruita de la passió:
Triturar tots els ingredients i omplir el sifó d'1/2 l. Col·locar una càpsula. Remoure i reposar 5 min

Per la piruleta:
Omplir la mini teppan nitro amb 200 ml. de nitrogen líquid, deixar refredar el recipient i tancar amb la tapa acuradament. Deixar refredar la superfície durant 5 min. Retirar el gebre format amb un paper sec. Col·locar una cullerada per a postres de praliné damunt de la placa gelada i col·locar un bastonet de fusta al centre. Deixar congelar durant 1 min. i girar la piruleta per congelar el costat oposat. En un espai buit de la placa gelada, disposar uns liofilitzats wet proof damunt de la placa de la mini teppan nitro. Col·locar una dosi d'escuma damunt i deixar congelar durant 30 segons. Col·locar la piruleta de praliné congelada dins de l'escuma i cobrir amb més escuma. Deixar reposar 1 min i girar la piruleta. Congelar durant 1 min i servir.

Leave a Reply