Nitro piruleta de fruita de la passió en escuma

INGREDIENTS

Per l'escuma de fruita de la passió:
400 ml Llet
50 g Pasta Concentrada de Fruita de la Passió Sosa
100 g Sucre Llustre Sosa
50 g Proespuma Fred Sosa

Per al farciment:
q/s Praliné de Pistatxo Sosa
q/s Gerd Crispy Wet-Proof Sosa

ELABORACIÓ

Per l'escuma de fruita de la passió:
Tritureu tots els ingredients i omplir el sifó de ½ l. Posar una càpsula. Remenar i reposar 5 min

Per a la piruleta:
Omplir la mini Teppa nitro amb 200 ml. de nitrogen líquid, deixar refredar el recipient i tancar amb la tapa amb cura. Deixar refredar la superfície durant 5 minuts. Retirar el gebre formada amb un paper sec.
Posar una cullerada de postres de praliné sobre de la placa gelada i col·locar un bastonet de fusta al centre. Deixar congelar durant 1 min. i girar la piruleta per congelar el costat oposat.
En un espai buit de la placa gelada, disposar uns liofilitzats wet proof sobre de la placa de la mini teppan nitro. Col·locar una dosificació d'escuma sobre i deixar congelar durant 30 segons. Col·locar la piruleta de praliné congelada dins de l'escuma i cobrir amb més escuma. Deixar reposar 1 min i girar la piruleta. Congelar durant 1 min i servir.

Leave a Reply