Nitro coulant de tiramisú

INGREDIENTS

Per a la crema base:
250 g Mascarpone fresc
40 g Rovell d'ou
75 g Sucre

Per a la merenga:
125 g Aigua
11 g Albuwhip (Albúmina) Sosa
10 g Sucre
10 gotes Aroma de Tiramisú Sosa

Altres ingredients:
Cafè crispy Sosa
Cacau en pols Bitter Dark 22% Sosa

ELABORACIÓ

Per a la crema base:
Muntar el rovell amb el sucre en un bol al bany maria fins a formar una emulsió blanca, Retirar del foc i afegir el mascarpone a temperatura ambient. Barrejar acuradament.

Per a la merenga:
Barrejar tots els ingredients i muntar fins aconseguir una merenga ferma. Barrejar amb la crema base, col·locar en màniga pastissera i reservar.
Omplir el nitro bol i la mini teppan nitro amb 250 ml. de nitrogen líquid. Tancar la tapa de la mini teppan nitro acuradament i deixar que es refredi durant 5 minuts.
Col·locar el motlle nitro coulant sobre de la mini teppan nitro i omplir amb el tiramisú, esperar 30 segons i voltejar perquè es congeli l'altre costat durant el mateix temps.
Introduir el motlle completament en el nitrogen durant 20 segons. Retirar, deixar reposar 1 min. i retirar el coulant.
Podem presentar-lo a sobre de cafè liofilitzat i escampar finalment amb cacau en pols.

Leave a Reply