Més vistes

Nata per muntar Excellence 35,1% MG (1l), Elle & Vire Professionel

Codi 00150430
  • Marca: Elle & Vire Professionel
  • Familia: Nata
Ideal per escudellar, muntar i incorporar, la nata Excellence (35.1% MG) és deliciosament cremosa. Excellence Whipping Cream (35% MG) de Elle & Vire Professionel garanteix resultats consistents i estables durant tot l'any. Nascuda del saber-fer lacti normand de 70 anys, aquesta nata és pot utilitzar tant a la cuina com a la pastisseria. Ràpida per espessir amb gran resistència (sense desmuntar-se ni perdre aigua), té una excel·lent taxa de muntat durant tot l'any (2.7 L de mitjana) i està particularment indicada per ressaltar els diferents sabors, de manera que es convertirà en l'ingredient indispensable per tots els teus plats.
  • Formato: 1 l

Per respondre el millor possible a les necessitats professionals, Elle & Vire Professionnel posa a la teva disposició una àmplia i diversa gama de nates provinents de Normandia.

Elle & Vire Professionnel té una àmplia i completa gama de nates amb diferents continguts grassos i diferents formats. El seu objectiu és cobrir totes les necessitats professionals (pastisseria i cuina) i satisfer tots els requisits de qui les utilitza. Aquestes nates son reconegudes en tot el món per la seva qualitat, consistencia, rendiment tècnic excepcional i sabor làctic natural.