Més vistes

Nata per cuinar Excellence 35,1% MG (1l), Elle & Vire Professionel

Codi 00150432
  • Marca: Elle & Vire Professionel
  • Familia: Nata
El seu baix índex de reducció i els seus ràpids temps de cocció fan d'aquesta nata un complement indispensable a la teva cuina. Conserva tots els sabors i propietats nutricionals dels ingredients alhora que estalvia temps, un envàs pràctic que permet una dosificació més fàcil i una conservació òptima. La nata Excellence Cooking Cream d'Elle & Vire Professional combina el sabor amb qualitats tècniques. Feta amb els mètodes tradicionals de Normandia, aquesta nata és ideal per utilitzar en salses i receptes amb base de nata.
  • Formato: 1 l

Per respondre el millor possible a les necessitats professionals, Elle & Vire Professionnel posa a la teva disposició una àmplia i diversa gama de nates provinents de Normandia.

Elle & Vire Professionnel té una àmplia i completa gama de nates amb diferents continguts grassos i diferents formats. El seu objectiu és cobrir totes les necessitats professionals (pastisseria i cuina) i satisfer tots els requisits de qui les utilitza. Aquestes nates son reconegudes en tot el món per la seva qualitat, consistencia, rendiment tècnic excepcional i sabor làctic natural.