Més vistes

Nata per cuinar Advantage 15% MG (1l), Elle & Vire Professionel

Codi 00150433
  • Marca: Elle & Vire Professionel
  • Familia: Nata
¿Es pot combinar cremositat i lleugeresa? La nata per cuinar Advantage d'Elle & Vire Professionnel (15% MG) aconsegueix l'equilibri entre els dos. Lleugera (amb només un 15% MG) i cremosa, aquesta nata es es pot fer servir en fred o en calent. Aquesta crema és extremadament estable i ofereix una excel·lent resistència al bany maria. Ideal per bufets i càtering, aquesta crema ofereix una fantàstica relació qualitat-preu. La caixa es pot tornar a tancar gràcies a un tap hermètic per a una conservació més fàcil i una dosificació més precisa.
  • Formato: 1 l

Per respondre el millor possible a les necessitats professionals, Elle & Vire Professionnel posa a la teva disposició una àmplia i diversa gama de nates provinents de Normandia.

Elle & Vire Professionnel té una àmplia i completa gama de nates amb diferents continguts grassos i diferents formats. El seu objectiu és cobrir totes les necessitats professionals (pastisseria i cuina) i satisfer tots els requisits de qui les utilitza. Aquestes nates son reconegudes en tot el món per la seva qualitat, consistencia, rendiment tècnic excepcional i sabor làctic natural.