Més vistes

Nappage neutre concentrat, Sosa

Codi 58100008-58100007
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelatinas Nappage
  • Familia: Texturizantes
Preparat concentrat amb suc de poma, pectina, sucres, i conservant.

Propietats: Nappage per productes de pastisseria.
Mode d'ús: Barrejar amb la mateixa proporció d'aigua o polpes i escalfar a 90ºC. Deixar refredar lleugerament abans de napar.
Aplicació: Acabat nappage de pastisseria en general.
Observacions: Dóna un assecat ràpid i brillantor perfecte. És congelable.
Elaboracions: Per decoracions amb fruites, aromes i colorants en banys i cobertures de pastisseria i rebosteria.
  • Dosificación: En caliente: 1 kg / 750 g de agua o pulpaa de fruta. Aplicar con pincel. | En frío: 1 kg / 1 kg de agua o pulpa de fruta. |Con pistola: 1 kg / 500 g de agua o pulpa de fruta.
Opcions
Codi: Formato:
58100007 2.50 kg
58100008 13 kg
AGENTS GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) I la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.