Mousse d'escalivada

INGREDIENTS
150 g escalivada cuita
100 g aigua
15 g pebrot escalivat en pols
10 g Fons de Verdures Culinary Journey
250 g nata semi muntada
100 g Instant Mousse Neutre Sosa
q/s Cornets Salats Negres Sosa
q/s Api

ELABORACIÓ
Tritureu amb un túrmix l'escalivada cuita, el Fons de Verdures i el pebrot rostit en pols, colar i reservar.

Barrejar amb l'Instant Mousse Neutre que actuarà com a estabilitzant i gelificant per a la mousse.

Barrejar amb la nata semi muntada i reservar a la nevera uns 10 min.

Quan comenci a solidificar, omplir els cons salats prèviament aïllats amb oli de cera per preservar el cruixent del con i reservar.

Finalment, fer una juliana d'api molt fina i submergir en aigua amb gel 5 minuts abans de servir perquè quedi llisa i cruixent.

Escórrer i disposar uns brins sobre del con. Servir.

Leave a Reply