Mousse de maduixa sense greix

INGREDIENTS
250 g Polpa de maduixa 1
50 g Aigua
105 g Inulina en Calent Sosa
33 g Instangel Sosa
40 g Maduixa Liofilitzada en Pols Sosa
250 g Polpa de maduixa 2
15 g Albuwhip (albúmina) Sosa
110 g Sucre
25 g Suc de llimona
10 g Àcid Neutre Sosa

ELABORACIÓ
Afegir el puré de maduixa 1 i el Albuwhip al bol de la KitchenAid i barrejar.

Muntar fins a obtenir una merenga.

Afegiu-hi el sucre en tres parts a la merenga.

A part, barrejar la Maduixa Liofilitzada en Pols, la Inulina i el Instangel.

D'altra banda, barrejar el puré de maduixa 2 amb l'aigua, l'Àcid Neutre i el suc de llimona.

Tritureu la barreja alhora que afegim els sòlids anteriors en forma de pluja, fins a obtenir una textura homogènia.

Barrejar un terç de la merenga amb la segona elaboració, integrant amb una espàtula de silicona.

Afegir la resta de la merenga i seguir barrejant fins que estigui ben integrat.

Introduir la mousse en una màniga pastissera.

emotllar amb la forma desitjada.

Deixar reposar a la nevera mínim 6h perquè gelifiqui. Després congelar.

Desemmotlleu congelada i utilitzar.

Leave a Reply