Mousse de fruita de la passió i oli d'oliva

INGREDIENTS
100 g Polpa de fruita de la passió 1
100 g Oli d'oliva
5 g Natur emul Sosa
150 g Polpa de fruita de la passió 2
100 g Sucre
15 g Albuwhip (albúmina) Sosa
6 g Instangel Sosa

Suggeriment de presentació:
Fruita de la Passió a Meitats Liofilitzada Sosa
Nibs de Cacau Cantoneses Sosa

ELABORACIÓ

Barrejar el puré 1 amb l'Albúmina i l’Instangel i triturar amb túrmix. Muntar la mescla amb la Kitchen Aid. Apart, barrejar el puré 2 amb el Natur emul i triturar amb túrmix. Afegir l'oli a poc a poc sense deixar de batre fins a aconseguir una textura de maionesa lleugera. Afegir el sucre a la merenga en tres parts, l'última quan estigui gairebé muntat. Barrejar la ½ de la merenga amb la maionesa removent amb varetes. Afegir la segona part de la merenga integrant amb cura amb l'ajuda d'una espàtula de silicona. Introduir la mescla a una màniga de pastisseria amb filtre de 2 cm i utilitzar. Buidar una meitat de Fruita de la Passió Liofilizada i reservar les llavors. Omplir la pela amb la mousse. Decorar amb les llavors liofilitzades i nibs de cacau cantoneses.

Leave a Reply