Microbescuit d'avellanes

INGREDIENTS
180 g Aigua
18 g Albuwhip (albúmina) Sosa
30 g Farina fluixa
80 g Praliné á l'Ancienne d'Avellana Sosa
3 g Vainilla Bourbon de Madagascar en Pols Sosa
1 g Flor de Sal del Delta de l'Ebre Sosa
30 g Sucre

ELABORACIÓ
Barrejar l'aigua i el Albuwhip i triturar amb túrmix.

Afegiu-hi la farina, la Flor de Sal del Delta de l'Ebre, el sucre, el Praliné á l'Ancienne d'Avellana i la Vainilla Bourbon de Madagascar en Pols.

Tornar a triturar.

Colar la barreja.

Abocar la massa resultant en un sifó de nata amb dues càrregues.

A part, fer dues incisions a la base de gots de cartró.

Omplir els gots de cartró fins a la meitat amb l'escuma.

Cuinar 30 segons al microones a màxima potència.

Deixar refredar sobre una reixeta.

Desemmotlleu quan estiguin freds.

Leave a Reply