Més vistes

Melmelada concentrada de pera (1,5kg), Sosa

Codi 44200418
  • Marca: Sosa
  • Colección: Mermelada COLDCONFIT®
  • Familia: Frutas
Melmelada concentrada de Pera amb un alt percentatge de matèria primera i menys sucres afegits. Gràcies a la tècnica COLD CONFIT® es conserven les propietats organolèptiques del producte base, mantenint els sabors purs i definits, fidels a l'original.

Elaborat amb 105 g de fruita per cada 100 g de producte
  • Formato: 1.50 kg

Les melmelades concentrades de Sosa Ingredients es caracteritzen i destaquen sobre la resta de melmelades del mercat gràcies a la tècnica mitjançant la quale estan produïdes: el COLD CONFIT® (confitat en fred). Aquesta tècnica és una nova tecnologia; pionera i innovadora en el món de la rebosteria i la producció; ideada, desenvolupada i registrada per Sosa Ingredients.

Es tracta d'un confitat en fred que aconsegueix preservar al màxim les propietats organolèptiques de la matèria primera, evitant que el resultat final s'endureixi o es caramel·litzi com passa amb el procés de confitat tradicional. A més,el procés permet que la quantitat de sucres afegits sigui menor que en el procés tradicional, obtenint un gust més pur i menys dolç, respectant al màxim el gust original i aconseguint una concentració de fruita, flors o hortalisses més gran.

Aquestes melmelades permeten realitzar dolços, pastissos, salses o gelats, entre d'altres, amb menys quantitat de sucres afegits gràcies a la seva composició, a més de no haver d'afegir producte de més donada la seva concentració.