Merenga seca salada de salsa sumiso

INGREDIENTS
100 g Salsa Sumiso Culinary Journey
150 g Aigua
25 g Albuwhip (albúmina) Sosa
5 g Gelespessa Sosa

Suggeriment de presentació:
Yuzu en pols
Extracte Natural de Pebrot Rostit en Pols Sosa
Extracte Natural de Remolatxa en Pols Sosa

ELABORACIÓ

Afegir a un bol la Salsa Sumiso, l'aigua, l'Albúmina i el Gelespessa. Triturar amb túrmix. Muntar a la Kitchen Aid fins a obtenir una merenga. Disposar la merenga a una màniga de pastisseria amb filtre de 5 mm. Escudellar a una fulla de teflón. Deshidratar a 45ºC entre 3 i 4 hores. Guardar a un recipient hermètic. Disposar les pólvores de yuzu, Pebrot Rostit i Remolatxa en tres bols. Afegir les merengues i remoure per arrebossar. Servir.

Leave a Reply