Més vistes

Millorant del pa per fermentació controlada, Sosa

Codi 00050579-00050582
  • Marca: Sosa
  • Colección: Mejorantes Panarios
  • Familia: Texturizantes
Millorant del pa per fermentacions controlades. Un millorant del pa indicat per obradors en què la fermentació del pa es realitza en habitacles com estufes o fermentadors, procés en el qual el forner triï la humitat relativa (H / R) que necessita cada tipus de producte. Propietats : Barreja de farines, antioxidant i emulsionant per reforçar els processos de fermentació en elaboracions artesanes de pa. Mode d'ús : Barrejar amb la farina. Aplicació : millora el color i sabor del pa, ajuda a reforçar l'alveolat, augmenta la força de la farina, millora la retenció d'aigua i gas a la massa i perllonga la conservació del pa. Elaboracions :Tot tipus de pa.
  • Dosificación: Máx. autorizada: 20 g/kg de harina | Máx. recomendada: 5 g/kg de harina - 15 g/kg de harina (procesos artesanos)
Opcions
Codi: Formato:
00050579 15 kg
00050582 750 g