Marshmallow de licor de coco

INGREDIENTS
90 g Aigua 1
90 g Licor de Coco (Malibú)
20 g Albuwhip (albúmina) Sosa
500 g Sucre
200 g Aigua 2
100 g Glucosa Líquida Sosa
12 u Gelatina en Fulles Plata Sosa
10 gotes Aroma de coco Sosa

Base per arrebossar:
100 g Midó de blat de moro Sosa
100 g Sucre llustre Sosa
100 g Llet de Coco en Pols Sosa

ELABORACIÓ

Barrejar l'aigua 1, el licor de coco i l'Albúmina amb túrmix. Muntar a la Kitchen Aid. Barrejar el sucre, l'aigua 2 i la glucosa líquida a un cassó i escalfar fins a arribar a 130ºC. A part, hidratar les fulles de gelatina. Una vegada la mescla estigui a 130ºC, afegir les fulles de gelatina prèviament hidratades i remoure amb una espàtula de silicona. Afegir la segona mescla a la primera muntada molt poc a poc i seguir muntant a poc a poc fins que la mescla estigui tèbia. Una vegada tebi, afegir l'aroma de coco i muntar uns minuts més. Apart, barrejar amb varetes els ingredients de l'arrebossat: midó, sucre llustre i la llet de coco en pols. Tamisar la mescla per a l'arrebossat. Afegir la merenga obtinguda anteriorment a una màniga de pastisseria amb filtre d'1 cm. Disposar línies amb la màniga a una safata amb l'arrebosso i cobrir amb més arrebossat. Conservar a temperatura ambienti (16ºC) durant 24h. Utilitzar.

Leave a Reply