Més vistes

Mantega extra seca 84% MG (1kg), Elle & Vire Professionel

Codi 00150346
  • Marca: Elle & Vire Professionel
  • Familia: Mantequilla
Atorga un sabor autèntic i una excel·lent plasticitat a les masses. Feta amb mètodes tradicionals, la Mantega Extra Seca (84% MG) és ideal per fer pasta de full i brioixeria. Elaborada a partir de nates acuradament seleccionades, la mantega Extra Sec d'Elle & Vire Professionnel li donarà a les teves pastes de full un deliciós gust de mantega i sensació fundent en boca. En oferir un alt rendiment, aquesta mantega és particularment fàcil de treballar, i el seu alt punt de fusió fa que sigui extremadament resistent a la calor.
  • Formato: 1 kg

Elle & Vire Professionnel proposa una àmplia gama de mantegues: mantega extra seca, mantega multiusos, mantega gourmet, micro-porcions i mantegues monodossi, que es poden diferenciar pel seu sabor i la seva textura.

Elle & Vire Professionnel utilitza la millor experiència en productes làctics (llet fresca per a nates d’alta qualitat, ferments làctics exclusius i l’experiència dels seus fabricants de mantega durant el procés de batut) per a produir mantegues amb qualitats tècniques i de sabor inigualable.