Magret d'ànec glacejat

INGREDIENTS
1 magret d'ànec
1/2 ceba
10 ml de vinagre de Mòdena
20 g Daus de Taronja Cold Confit Sosa
5 g Fons d'Ànec Culinary Journey
100 ml de suc de taronja
25 g mantega
10 g sucre
q/s Sal
q/s Pebre

ELABORACIÓ
Marcar el magret amb el ganivet per la part de la pell, salpebrar i rostir en una paella a foc lent pels dos costats fins que estigui ben daurat i segueixi cru per dins. Reservar a temperatura ambient.

En un pot, sofregir la ceba tallada en juliana fins que estigui daurada, afegir el vinagre, el sucre, el Fons d'Ànec i el suc de taronja fins a obtenir textura de salsa.

En aquest punt, afegir els daus de Pell de Taronja Cold Confit i la mantega, lligant la salsa amb moviments circulars.

Coure el magret 5 minuts a 160ºC i laminar.

Disposar a la base del plat i setinar amb la salsa.

Afegir una mica de cibulet picat.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.