Macarrons amb tomàquet

INGREDIENTS

Per als macarrons:
400 g Salsa de tomàquet
100 g Aigua
3 g Sal
15 g Agar Agar Sosa
4 gotes Aroma Natural de Alfàbrega Sosa

Per l'escuma de Mozzarella:
300 g Llet
200 g Nata
50 g Formatge tipus Mozzarella en Pols Sosa
50 g Proespuma Fred Sosa
q/s Sal
q/s Pebre

TOOLS

Macarron Kit 100%Chef
Sifó d'escuma

ELABORACIÓ

Per als macarrons:

Submergir completament la forquilla del Macarron-Kit en aigua i gel o al congelador per refredar el metall.

Barrejar tots els ingredients i portar la gelatina fins ebullició.

Posar la gelatina calenta en una safata. Deixar refredar fins que la temperatura baixi als 80º C i afegir l'aroma d'alfàbrega

Treure el Macarron-Kit de l'aigua gelada o del congelador i assecar-lo amb un drap. Introduir el Macarron-Kit a la gelatina durant 3 segons.

Retirar i deixar uns segons més perquè qualli bé la gelatina.

Realitzar un tall en els dos extrems del tub de gelatina per facilitar la seva extracció.

Retirar suaument els tubs del Macarron-Kit que es s'enlairaran molt fàcilment.

Tallar amb un ganivet les puntes de la manera desitjada per crear tubs o fer talls al biaix per crear la forma del macarró.


Per a l'escuma:

Per a l'elaboració de l'escuma, barrejar tots els ingredients amb l'ajuda de la batedora.

Omplir el sifó de ½ L amb la barreja. Inserir una càpsula i agitar fort.

Leave a Reply