Lletons de xai glacejats amb emulsió d'all negre

INGREDIENTS
200 g lletons de xai
100 g Salsa Xile i Pinya Culinary Joruney
30 g all negre
100 g oli d'oliva verge extra
5 g Natur Emul Sosa
6 cebes morades petites
6 mini cebes tendres
q/s Fruit & Sauce de Pinya Cold Confit Sosa
q/s Cristalls de Sal del Delta de l'Ebre Sosa

ELABORACIÓ
Netejar els lletons i salteu en una paella amb oli i mantega fins que estiguin ben daurats. Retirar l'oli sobrant.

Afegiu-hi la Salsa Xile i Pinya i setinar amb l'ajuda d'una cullera fins que la salsa estigui reduïda. Reservar.

A part, escalfar els alls negres amb l'oli d'oliva.

Afegir els alls i l'oli a Natur Emul i treballar amb túrmix fins a obtenir una emulsió amb textura de maionesa. Rectificar de sal.

Escalfar en un cassó les cebes morades amb mantega.

Un cop cuites afegir el Fruit & Sauce de Pinya. Vés en una paella les cebes tendres.

Disposar el conjunt en un plat formant una corona.

Decorar amb Fruit & Sauce de Pinya, uns punts d'emulsió d'all negre i flors aleatòriament i afegir uns cristalls de sal del delta de l'Ebre.

Leave a Reply