Més vistes

La pastisseria de Pierre Herme Pierre Herme (Montagud)

Codi LMAE0000139
  • Marca: Montagud
Aquest llibre ens ofereix l'extraordinària capacitat tècnica del mestre pastisser, el geni creador influent al món. Fórmules consell: un llibre de referència pels amants de la pastisseria. Preu Millor llibre de pastisseria al Saló Internacional del llibre Gourmand, Périgueux 1998. Blue Ribbon Award Intersuc París 1996.
  • Modelo: L122
  • Medidas: 26 x 29 cm
  • Autor: Pierre Hermé
  • Editorial: Montagud
  • ISBN: 84-7212-058-9
  • Idioma: Castellà/Francès
  • Páginas: 320
  • Tapa/Encuadernación: Tapa dura

Pierre Hermé és el representant de la pastisseria de nova creació, basada en l'evolució de la pastisseria tradicional, les seves propostes de noves tendències en sabors i textures s'han convertit en punt de referència de la pastisseria francesa i internacional. En aquest llibre d'inspiració Pierre Hermé es dirigeix​específicament als seus col·legues. Tots els seus coneixements tècnics, les fórmules, els processos originals, els consells de tota mena, les idees sorprenents i els trucs van dirigits a aconseguir una pastisseria de qualitat i incomparable. Barrejar xocolata amb comí, o bé combinar fruites amb lavanda o amb pètals de rosa, són exemples de la seva recerca de nous sabors. Al llibre hi ha les seves millors 250 fórmules de pastissos, un ampli repertori de pastissos, brioixeria, cakes i rebosteria, amb magnífiques fotografies i esquemes en color dels muntatges de cada peça. Els textos enfrontats en castellà i francès ajuden a captar millor els matisos dels ensenyaments de l'autor dirigides als professionals.

Aquest llibre ens ofereix l'extraordinària capacitat tècnica del mestre pastisser, el geni creador que influencia el món. Fórmules consell: un llibre de referència per als amants de la pastisseria.

Premi al millor llibre de pastisseria Saló Internacional del Llibre Gourmand, Périgueux 1998. Blue Ribbon Award Intersuc París 1996.