Més vistes

Kyocera ganivet Santoku 14 cm

Codi HTCPKC00005
  • Marca: Cortar y crear
Ganivets de ceràmica. Descobreixi una nova sensació a l'hora de tallar amb un ganivet de ceràmica. La fulla de ceràmica, que està polida finament, compta amb una superfície extremadament densa i llisa. Si la comparem amb altres materials com ara l'acer, trobem que el coeficient o la resistència de fricció són notòriament més baixos. L'afilat extrem del ganivet de ceràmica combinat amb valors de fricció menors, fan possible un tall que és pràcticament increïble. - La ceràmica mai s'oxida. - La ceràmica es pot rentar en rentaplats. - La ceràmica és molt lleugera i antimagnética. - Els aliments de tipus més delicat, no s'impregnaran de cap mena d'olor.- Les fulles de ceràmica no es corroeixen i tampoc es veuen afectades pels àcids de la fruita i la verdura. - Les fulles de ceràmica no deixen cap aroma metàl·lic en els aliments. - La ceràmica és resistent a altes temperatures i és tan dura, que només el diamant la pot esmolar. - Només el diamant és encara més dur. -Premeu lleugerament la fulla. Les fines rodanxes de verdura, fruita, pa. etc., es desprendran pràcticament soles. La ceràmica talla permanentment de manera afilada, suau i lleugera. Descobreixi una nova sensació a l'hora de tallar gràcies al pes minúscul del ganivet i al seu afilat extrem. Si fa servir el ganivet apropiadament no haurà de esmolar la fulla, com a regla general, durant anys. La disposició única del mànec fa del ganivet de ceràmica de l'empresa Kyocera un perfecte estri de tall. No trobarà un altre mànec ergonòmic d'aquestes característiques en cap ganivet de ceràmica en el món, doncs el seu disseny està protegit. Tallar de manera segura depèn de l'usuari. Instruccions: No feu servir la fulla de ceràmica per tallar materials durs com aliments congelats o ossos, per evitar que es faci malbé la fulla. No talli sobre superfícies dures com vidre, porcellana o metall. Utilitza fusta o plàstic com a superfície per tallar. Les fulles de ceràmica no s'oxiden i es poden fregar al rentaplats de manera segura. N'hi ha prou amb esbandir i les fulles mantenen una puresa inalterable que garanteixen un plaer a l'hora de cuinar sense problemes. La duresa implica igualment fragilitat. Eviti colpejar el ganivet en superfícies dures quan talli, fins i tot que el ganivet caigui a terra. Eviteu exercir massa pressió quan talleu, no 'raspi' lateralment amb el ganivet, doncs això no facilita el tall. Si fa servir la llargària total de la fulla és possible aconseguir un tall més net i exacte sense exercir més pressió. Si segueix aquestes indicacions, podrà utilitzar durant anys els nostres ganivets de ceràmica, igual que gaudir de la facilitat de les tasques diàries. Els ganivets estan molt afilats, de manera que mai els deixi a l'abast dels nens.
Cuchillos de cerámica Descubra una nueva sensación a la hora de cortar con un cuchillo de cerámica. La cuchilla de cerámica, que está pulida finamente, cuenta con una superficie extremadamente densa y lisa.Si la comparamos con otros materiales como por ejemplo el acero, encontramos que el coeficiente o la resistencia de fricción son notoriamente más bajos.El afilado extremo del cuchillo de cerámica combinado con valores de fricción menores, hacen posible un corte que es prácticamente increíble. - La cerámica nunca se oxida.- La cerámica se puede lavar en lavaplatos.- La cerámica es muy ligera y antimagnética.- Los alimentos de tipo más delicado, no se impregnarán de ninguna clase de olor.- Las cuchillas de cerámica no se corroen y tampoco se ven afectadas por los ácidos de la fruta y la verdura.- Las cuchillas de cerámica no dejan ningún aroma metálico en los alimentos.- La cerámica es resistente a altas temperaturas y es tan dura, que sólo el diamante la puede afilar.- Sólo el diamante es todavía más duro . -Presione ligeramente la cuchilla. Las finas rodajas de verdura, fruta, pan. etc., se desprenderán prácticamente solas. La cerámica corta permanentemente de manera afilada, suave y ligera. Descubra una nueva sensación a la hora de cortar gracias al peso minúsculo del cuchillo y a su afilado extremo. Si usa el cuchillo apropiadamente no tendrá que afilar cuchilla, como regla general, durante años. La disposición única del mango hace del cuchillo de cerámica de la empresa Kyocera un perfecto utensilio de cortar. No encontrará otro mango ergonómico de tales características en ningún cuchillo de cerámica en el mundo, puesto que su diseño está protegido.Cortar de manera segura depende del usuario. Instrucciones:No use la cuchilla de cerámica para cortar materiales duros como alimentos congelados o huesos,para evitar que se dañe la cuchilla. No corte sobre superficies duras como vidrio, porcelana o metal. Use madera o plástico como superficie de cortado. Las cuchillas de cerámica no se oxidan y se pueden fregar en lavaplatos de manera segura. Es suficiente con enjuagar y las cuchillas mantienen una pureza inalterable que garantizan un placer a la hora de cocinar sin problemas. La dureza implica igualmente fragilidad.Evite golpear el cuchillo en superficies duras cuando corte e incluso que el cuchillo caiga al suelo. Evite ejercer demasiada presión cuando corte,no 'raspe' lateralmente el cuchillo, ya ésto no facilita el corte. Si usa el largo total de la cuchilla es posible conseguir un corte más limpio y exacto sin ejercer más presión.Si sigue estas indicaciones, podrá usar durante años nuestros cuchillos de cerámica, al igual que disfrutar de la facilitación de las tareas diarias. Los cuchillos están muy afilados, de modo que nunca los deje al alcance de los niños.