Més vistes

Jalapeño vermell a trossos liofilitzat (60 g), Sosa

Codi 47400030
  • Marca: Sosa
  • Colección: Liofilizados
  • Familia: Verduras
100% jalapeño vermell a trossos liofilitzat.

Grau de picant en l'escala Scoville *: 2.500-5.000

Amb els xilis liofilitzats de Sosa Ingredients pots disposar-ne durant tot l'any, sense haver-te de preocupar si és temporada o no.

* L'escala Scoville és una referència per a la mesura de la picor dels xilis, que indica la quantitat de capsaicina (component químic que estimula els receptors de la pell). Referències:
0 unitats Scoville: No picant, pebrot verd.
2.500-5.000 unitats Scoville: Salsa Tabasco, Pebrot del Padró.
30.000 - 50.000 unitats Scoville: Pebre Caiena.
2.000.000-5.300.000 unitats Scoville: Aerosol de pebre autodefensa.
15.000.000-16.000 000 unitats Scoville: Capsaicina pura.
  • Formato: 60 g
La liofilització és un procés de deshidratació en fred, en el qual s'elimina gairebé del tot l'aigua de la matèria primera congelada per sublimació. En no emprar calor com en d'altres processos d'assecat, es manté l'essència del producte, tant a nivell nutricional com les seves característiques organolèptiques, preservant els valors de la matèria primera al màxim.