Més vistes

Instant mousse neutre, Sosa

Codi 58020000-58020002
  • Marca: Sosa
  • Colección: Estabilizantes para mousse
  • Familia: Texturizantes
Barreja de sucres i gelatina animal.

Propietats: Estabilitzar mousse.
Mode d'ús: Dissoldre amb líquid fred amb una forta agitació. Afegir la nata semi muntada.
Aplicació: Polpa o sucs de fruites, infusions.
Observacions: Pols blanca, actua en fred als 20 min després d'hidratar. No escalfar a més de 40ºC. Congelable.
Elaboracions: Mousse / Bavaroise
  • Dosificación: 160 g/kg Total
Opcions
Codi: Formato:
58020000 3 kg
58020002 600 g
AGENTS ESTABILITZANTS: Els estabilitzants per a gelats o escumes són barreges complexes d'espessidors, emulsionants, gelificants i airejants que ens aporten textures de gelat, sorbet, mousse o escumes perfectes amb gran facilitat d'aplicació. Sempre amb el màxim respecte pel gust que es vol texturitzar.