Més vistes

Instangel, Sosa

Codi 58000009-58000008
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelatinas Animales
  • Familia: Texturizantes
Gelatina d'origen animal (porc).

Bloom: 180 BLOOM
Equivalència en làmines: 1 1 = 6 g
Velocitat de gelificació: Ràpida
Propietats: Gelatina d'origen animal, instantània en fred.
Mode d'ús: Aplicar en fred. Actua en 20 min. Aprox.
Observacions: Termorreversible entre 35ºC i 40ºC.
Congelables .
Temperatura de gelificació <15ºC.
Solubilitat fred amb forta agitació o barrejant en calent.
Gel tou i flexible.
  • Dosificación: 30-60 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
58000008 500 g
58000009 10 kg

L'Instangel s'obté a partir d'una proteïna obtinguda de subproductes animals, forma gelatines a temperatures baixes. És un substitut instantani de la gelatina en fulles o cola de peix. Per tenir una orientació val a dir que un full de gelatina equival a uns 8g d'Instangel. És ideal per respectar la matèria primera doncs no s'escalfa. Actua després de 20 minuts d'introduir-la a la nevera. Forma una gelatina termo reversible. Actua com una gelatina en fulles, en mitjans molt àcids té problemes d'integració. S'utilitza per elaborar mousses, merengues, semifreds, en sifons (gelatines amb gas) ... S'ha de barrejar en fred i a continuació aplicar el túrmix.

MASSA DE GELATINA: Barrejar la gelatina en pols amb aigua freda en proporció 1 de gelatina per 5 d'aigua. Hidratar durant un mínim de 20 min per aconseguir una massa de gelatina. Es conserva 3 dies a 5 graus

GRAUS BLOOM: Mida de força requerida per deprimir un cilindre de 12,7 mm de diàmetre a la superfície d'un gel de gelatina elaborat, refredant una solució de 6,67% a 10°C durant 17 h.

GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) i la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.