Més vistes

Instangel Fast, Sosa

Codi 58000014-58000018
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelatinas Animales
  • Familia: Texturizantes
Gelatina d'origen animal (porc).

Bloom: 180 BLOOM
Equivalència en làmines: 1 1 = 6 g
Velocitat de gelificació: Molt ràpida
Propietats: Gelatina d'origen animal, instantània en fred.
Mode d'ús: Aplicar en fred. Actua en 10 min. Aprox.
Observacions: Termorreversible entre 35ºC i 40ºC. Congelables. Temperatura de gelificació <15ºC. Solubilitat en fred amb forta agitació o barrejant en calent. Gel tou i flexible.
  • Dosificación: 30-60 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
58000014 400 g
58000018 10 kg

MASSA DE GELATINA: Barrejar la gelatina en pols amb aigua freda en proporció 1 de gelatina per 5 d'aigua. Hidratar durant un mínim de 20 min per aconseguir una massa de gelatina. Es conserva 3 dies a 5 graus

GRAUS BLOOM: Mida de força requerida per deprimir un cilindre de 12,7 mm de diàmetre a la superfície d'un gel de gelatina elaborat, refredant una solució de 6,67% a 10°C durant 17 h.

GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) i la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.