Més vistes

Instangel Beef (500g), Sosa

Codi 58000015
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelatinas Animales
  • Familia: Texturizantes
Gelatina d'origen animal (bou).

Bloom: 220 BLOOM
Equivalència en làmines: 1 1 = 4, 5 g
Velocitat de gelificació: Ràpida

Propietats: Gelatina d'origen animal, instantània en fred.
Mode d'ús: Es dissol en fred amb forta agitació.
Observacions: Termorreversible entre 35ºC i 40ºC. Congelables. Temperatura de gelificació <15ºC. Solubilitat en fred amb forta agitació o barrejant en calent. Gel tou i flexible.
  • Formato: 500 g
  • Dosificación: 20-45 g/kg

MASSA DE GELATINA: Barrejar la gelatina en pols amb aigua freda en proporció 1 de gelatina per 5 d'aigua. Hidratar durant un mínim de 20 min per aconseguir una massa de gelatina. Es conserva 3 dies a 5 graus

GRAUS BLOOM: Mida de força requerida per deprimir un cilindre de 12,7 mm de diàmetre a la superfície d'un gel de gelatina elaborat, refredant una solució de 6,67% a 10°C durant 17 h.

GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) i la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.