Més vistes

Farina d'Oliva Verda liofilitzada, Sosa

Codi 44050453-44050452
  • Marca: Sosa
Farina d'Oliva Verda liofilitzada, Sosa

Amb les fruites i verdures liofilitzades de Sosa Ingredients pots disposar d'elles durant tot l'any, sense haver de preocupar-te si és o no temporada.

Producte natural en pols que pot utilitzar-se com a colorant Taste Colour.

Dosificacions orientatives per obtenir les tonalitats mostrades:

  • Pa de pessic: 100 g/kg
  • Merenga: 100 g/kg
  • Macaron: 40 g/kg + 2 g/kg Food Colour verd
  • Glacejat reial: 170 g/kg
  • Gelatina: 40 g/kg
  • Cobertura: 150 g/kg + 70 g/kg mantega de cacau. Conxat 1,5h.
  • Mantega de cacau: 100 g/kg
  • Gelat: 100 g/kg + 2 g/kg Food Colour verd
  • Crema pastissera: 150 g/kg
  • Pasta: 120 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
44050452 400 g
44050453 20 Kg

La liofilització és un procés de deshidratació en fred, en el qual s'elimina gairebé del tot l'aigua de la matèria primera congelada per sublimació. En no emprar calor com altres processos d'assecatge, es manté l'essència del producte, tant a nivell nutricional com les seves característiques organolèptiques, preservant els valors de la matèria primera al màxim.

La gamma Taste Colour està formada per productes naturals extrets amb mètodes físics mitjançant liofilització, esprai dry i assecat tradicional. També a partir de sucs de fruites i verdures, sotmesos a un procés de concentració, evaporació i filtració. Conserven color i sabor de l'ingredient original. Es consideren ingredients, no additius, sense limitació de dosificació.