
INGREDIENTS
2 guatlles
2 grans d'all
1 c.c. Sofregit de ceba Culinary Journey
1 c.c Fons de Pollastre Culinary Journey
q/s Salsa Pedro Ximénez Culinary Journey
q/s Panses Sultanes Sosa
q/s Oli d'oliva verge extra
q/s Farigola
ELABORACIÓ
Prèviament, lligar les guatlles començant per l'extrem de les cuixes, passant pel costat fins al coll, lligar el coll i creuar el fil per l'esquena fins a tornar a lligar les extremitats.
Ofegar els alls picats en oli. Retirar els alls.
Salpebrar guatlla i marcar en l'oli calent fins a daurar. Retirar.
Afegir el sofregit de ceba, la Salsa Pedro Ximénez, les panses, la farigola i les guatlles.
Afegir l'aigua i el Fons de Pollastre fins a cobrir.
Cuinar tapades durant 30-40 min a foc lent. Retirar les guatlles i deixar reduir la salsa.
Emplateu, salsejant i decorant amb branques de farigola.