Més vistes

Grosella vermella (Ribes Rosso) IQF (2,5kg), Rogelfrut

Codi 44101552
  • Marca: Rogelfrut
  • Familia: Fruta congelada IQF
La grosella vermella és una fruita particularment apreciada, tant pels professionals de la salut com en el món de la cosmètica. És una fruita amb un baix índex glucèmic. A més de l'ús decoratiu en pastisseria i cuina i la creació de plats creatius, també és perfecte per a la preparació de melmelades (especialment apreciades al nord d'Europa) i sucs de fruites rics en antioxidants.
  • Formato: 2.50 kg

Tot el sabor natural i la consistència de la fruita collida en el millor grau de maduresa. El processament total o parcial de la fruita congelada IQF es porta a terme assegurant un estàndard d'alta qualitat, independentment de les estacions. Un producte capaç de garantir una estètica i un gust constants durant tot l'any.

Recomanacions d'ús: Ideal per decorar tortells i postres al plat, pastissos clàssics i moderns, amanides de fruites. Perfecte en gelateria, per reemplaçar fruites fresques en la producció de sorbets, gelats i semifreds.

Consells de conservació: Emmagatzemar a temperatura inferior a -18ºC i utilitzar preferiblement abans de la data recomanada. Per preservar millor totes les qualitats organolèptiques de la fruita, descongelar a temperatura ambient o en nevera a 4ºC durant aproximadament 8/12 hores.