Gratinat de patates i mojo

INGREDIENTS
2 patates grans
100 g Mojo Picón Culinary Journey
100 g Mojo Verd Culinary Journey
20 g formatge crema
10 g nata
q/s Sal
q/s Cibulet

ELABORACIÓ
Laminar les patates prèviament pelades a 1 mm de gruix amb l'ajuda d'una mandolina. Reservar a aigua per evitar l'oxidació.

En un motlle quadrat, disposar una capa de patata, pintar amb Mojo Picón i assaonar lleugerament amb sal.

Repetir el procés a 8 vegades.

Seguir aquest procediment a 8 vegades més canviant el Mojo Picón pel Mojo Verd, tapar amb paper d'alumini i cuinar al forn a 160 ° C durant 1 h 15 min.

Retirar del forn i refredar
Un cop fred, tallarem i obtindrem la meitat del gratinat verd i l'altra meitat vermell.

Fem cubs de 2x2 cm i reservem.

A part, vam treballar el formatge crema amb la nata i una punta de sal. Reservem en màniga pastissera.

Disposarem una mica de formatge crema a la superfície del gratinat i empolvorem amb una mica de cibulet picat.

Punxem amb una broqueta per servir.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.