Més vistes

Grains de fruit de mango congelats (1kg), Ravifruit

Codi 44150607
  • Marca: Ravifruit
Grans de polpa de mango congelats. Molt fàcils d'utilitzar (un producte porcionable), els grans de fruita ofereixen moltes aplicacions creatives per a un sabor afruitat més intens. Els Fruit Grain de Ravifruit és un puré de fruita congelada en trossos ('grans'). Amb una recepta natural, la fruita Grain és idèntica als purés de fruita tradicionals (90% de fruita, 10% de sucre), sense sabor agregat, ni color, ni conservants, d'acord amb la filosofia de Ravifruit. Un procés suau que respecta la fruita i la natura per a un resultat saborós.
  • Formato: 1 kg
  • Unidades: 1

Un puré llest per fer servir (sense descongelació prèvia), amb possibilitats d’ús parcial (ús de la quantitat necessària, sense pèrdues innecessàries). Un sabor especialment intens (congelació en menys d’un segon) de qualitat organolèptica excepcional, sense cristal·lització. Apte per les mateixes aplicacions que els purés tradicionals en bloc, i noves aplicacions creatives gràcies a la seva forma esfèrica. Les fruites són rigorosament seleccionades, recollides en el seu punt de maduresa òptim, d’origen i varietats patentitzades i que poden valoritzar-se. Les seves aplicacions són múltiples: sorbets i gelats, mousses de fruita, bavarois, charlottes, pasta de fruita, postres pastissers i gelats, coulis, cobertures, còctels, melmelades, gelees, farcits, bollaria... així com aplicacions específiques com les inclusions.

Aquestes perles de polpa de fruita congelada es fonen entre 2 i 4 vegades més ràpid que un puré tradicional en bloc, depenent de la quantitat utilitzada i el mètode de descongelació, generant un considerable estalvi de temps. El gra homogeni, no cristal·litzat i llest per utilitzar, preparat per un ús parcial amb una senzilla i precisa dosificació, així com per un ús complet afegint-lo a les elaboracions de forma ràpida i fàcil.