Més vistes

Goma konjac, Sosa

Codi 58050067-58050060
  • Marca: Sosa
  • Colección: Espesantes
  • Familia: Texturizantes
Goma Konjac.

Propietats: Espessant, estabilitzant.
Mode d'ús: Abocar la pols amb la resta de sòlids sobre el líquid i escalfar.
Aplicació: Qualsevol elaboració líquida.
Observacions: A la UE està limitat el seu ús com a espessidor.
Elaboracions: Cremes termo-resistents
  • Dosificación: 0,5-5 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
58050060 600 g
58050067 3 kg
La Goma Konjac prové d'una planta asiàtica anomenada Amorphophallus. Forma gels estables tèrmicament. Augmenta la força del gel amb temperatura (Precaució: cal afegir una base feble com carbonat de potassi). S'utilitza en rebosteria, carns, pasta, com a substitut vegà per a la gelatina animal.

AGENTS ESPESSIDORS:un espessidor és un texturitzant que ens permet obtenir solucions més o menys viscoses sense arribar a formar gels. La gamma d'espessidors Sosa Ingredients ens permet una variació de menys a més espès amb diferents textures: coulis, crema pastissera, pomada, etc.... Per adaptar-nos a cada necessitat gastronòmica. Sempre respectant al màxim el gust de l'element texturitzat.