Més vistes

Goma kappa, Sosa

Codi 58050062-58050089
  • Marca: Sosa
  • Colección: Gelificantes
  • Familia: Texturizantes
Carragenat.

Propietats: Gelificant.
Mode d'ús: Abocar la pols amb la resta de sòlids sobre el líquid i escalfar .
Aplicació: Qualsevol elaboració líquida.
Observacions: Es produeixen múltiples sinergies. Kappa + Konjac (gel elàstic). Gelifica a partir de 60ºC.
Elaboracions: Gelatines fredes / Escuma gelificada
  • Dosificación: 1-10 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
58050062 600 g
58050089 250 g

Hidrocol·loide gelificant que s'extreu d'un tipus d'algues vermelles. Amb kappa obtenim un gel ferm i trencadís.
Kappa gelifica de forma molt ràpida, a 60ºC, igual que la gelatina vegetal. Reacciona diferent davant diferents tipus d'aliments (calci, àcid,... ).
Per treballar aquesta alga s'ha de dissoldre a temperatura ambient i portar a ebullició per a la seva posterior gelificació.
A proporcions superiors de 10 g per litre es forma un gel desagradable en boca.
Excel·lent per captar i retenir humitat.


Konjac + Kappa: interacciona fortament formant un gel elàstic termo reversible.

GELIFICANTS: Dins d'aquest grup, trobem una gamma de substàncies que ens permeten elaborar gelatines, que de fet, s'utilitzen en la producció d'aliments elaborats. La majoria són productes que s'utilitzaven des de temps immemorials i que ara s'han extret i desodoritzat perquè no aportin cap sabor als gels desitjats. El que els diferencia, bàsicament, és la textura (més tova, més dura, més trencadissa...) i la temperatura posterior de gelificació. La gamma de gelificants Sosa Ingredients abasta des dels gelificants purs fins a les mescles que aprofiten al màxim les possibilitats de la gelificació i permeten les aplicacions més especials.