Més vistes

Goma guar, Sosa

Codi 58050055-58050068
  • Marca: Sosa
  • Colección: Espesantes
  • Familia: Texturizantes
Planta lleguminosa ( Cyamopsis tretagonolobus ).

Propietats: Espessant.
Mode d'ús: Barrejar amb el líquid i portar a ebullició. Refredar.
Aplicació: Qualsevol tipus d'elaboració independentment de la seva acidesa.
Observacions: Estable a la congelació.
Elaboracions: Salses / Nèctars / Elaboracions de pastisseria
  • Dosificación: 2-10 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
58050055 750 g
58050068 10 kg
Goma guar (E412): polisacàrid d'origen natural, produït a partir de l'arbust de guar ( Cyamopsis tretagonolobus ) trobat al Pakistan i l'Índia.
Agent espessidor, estabilitzant i emulsificante. S'hidrata en fred, millorant la hidratació en escalfar-se.
S'usa per millorar la producció de productes lactis, carnis i gelats.
En pastisseria, redueix la sinèresi per descongelació de farcits, millora el barrejat de masses de pa reduint el temps de batut.

AGENTS ESPESSIDORS:un espessidor és un texturitzant que ens permet obtenir solucions més o menys viscoses sense arribar a formar gels. La gamma d'espessidors Sosa Ingredients ens permet una variació de menys a més espès amb diferents textures: coulis, crema pastissera, pomada, etc.... Per adaptar-nos a cada necessitat gastronòmica. Sempre respectant al màxim el gust de l'element texturitzat.