Gnocchi d'arròs amb salsa sumiso

INGREDIENTS
325 g aigua de cuinar arròs
50 g Promochi Sosa
40 g Salsa Sumiso Culinary Journey
10 g Arròs Verd Vietnamita Sosa
40 g enokis
q/s Mantega
q/s Soja deshidratada
q/s Fulles de julivert

ELABORACIÓ
Afegir l'aigua de cocció d'arròs a un cassó i escalfar. Reservar una part i diluir el Promochi. Un cop dissolt, afegir al cassó, salar i portar a ebullició sense deixar de remoure amb ajuda d'una espàtula flexible.

Un cop espès, seguir treballant en el foc com si es tractés d'una massa de croquetes durant 1 min.

En calent, abocar la massa en una màniga pastissera amb broquet d'1 cm.

Escudellar boles de la massa en un bany d'aigua freda amb gel perquè el contrast gelifiqui els gnocchi immediatament. Reservar.

En una paella, salteu els enokis 1 min, afegir els gnocchi escorreguts i la Salsa Sumiso. Regar amb aigua i deixar cuinar 1 min.

Afegir la mantega i setinar.

Servir en un plat amb la salsa, la soja deshidratat i l'arròs verd vietnamita prèviament fregit.

Acabar amb unes fulles de julivert fregida.

Leave a Reply