Glacejat de taronja al safrà

INGREDIENTS
1000 g Aigua
5 gotes Aroma de Safrà Sosa
400 g Sucre
40 g Fruit Pectin NH Sosa
40 g Suc de Llimona
200 g Suc de Taronja
q/s Colorant Taronja Natural Sosa

ELABORACIÓ
Escalfar l'aigua a 40ºC. A part, barrejar el sucre amb la Fruit Pectin NH. Afegir els sòlids a l'aigua en forma de pluja removent amb varetes fins a dissoldre. Portar a ebullició i bullir durant 5 minuts. Retirar del foc i afegir el suc de taronja. Afegir el suc de llimona i remoure. Filmar la mescla a pell i refredar a la nevera durant 24h. Una vegada quallat i passades les 24h, fondre al microones. Amb 1 minut és suficient. Treure l'aire amb túrmix de disc a velocitat lenta. És important no remoure amb varetes o cullera, per evitar introduir bombolles. Setinar la preparació desitjada entre 35ºC i 40ºC.

Leave a Reply