Glacejat de maduixa

INGREDIENTS
250 g Polpa de maduixa 1
250 g Polpa de maduixa 2
200 g Trehalosa Sosa
15 g Fruit Pectin NH Sosa
240 g Aigua
170 g Glucosa líquida Sosa
20 g Suc de llimona
0,2 g Aroma Natural de Alfàbrega Sosa

ELABORACIÓ
Barrejar l'aigua amb el puré de maduixa 1 i la glucosa.

Escalfar fins a 40ºC.

A part, barrejar la Fruit Pectin NH amb la Trehalosa.

Afegir la barreja de sòlids al puré a 40ºC en forma de pluja sense deixar de remoure amb varetes fins que quedi ben dissolt.

Portar a ebullició i deixar bullir durant 1 minut.

Afegir el suc de llimona i el puré de maduixa 2 i barrejar amb varetes.

Afegiu-hi el Aroma Natural de Alfàbrega i barrejar bé-
Filmar a pell i deixar gelificar a la nevera durant una nit.

Per utilitzar el glacejat, un cop gelificat, triturar amb túrmix i setinar entre 35ºC i 40ºC.

Leave a Reply