Gelea de poma verda

INGREDIENTS

Per a la crema de poma i vainilla:
175 g Rovell
60 g Gelcrem Calent Sosa
25 g Vainilla Sosa
100 g Nata 33%
400 g Poma (neta) i puré de poma

Bany de xocolata:
600 g Xocolata blanca
400 g Mantega de cacau
10 gotes Aroma de Poma Cuita Sosa

Per a la gelea de poma verda:
20 g Pasta Concentrada de Poma Verda Sosa
250 g Aigua
15 g Promochi (kuzu) Sosa

ELABORACIÓ

Per a la crema:

Barrejar tots els ingredients per a la crema i coure sense parar de remoure amb un batidor fins que comenci a bullir.

Refredar. Omplir els motlles i congelar la crema.

Desemmotllar els cubs i punxar-los amb les agulles.

Fondre la xocolata blanca amb la mantega de cacau i banyar els cubs de poma a la xocolata.

Deixar cristal·litzar la xocolata a temperatura ambient i descongelar al frigorífic.


Per la gelea de poma:

Barrejar tots els ingredients i portar a ebullició. Deixar refredar i introduir en un biberó.

Acabar el cub de poma amb una gota de gel i un tros de làmina de poma liofilitzada.

Leave a Reply