
INGREDIENTS
Per a la crema de poma i vainilla:
175 g Rovell
60 g Gelcrem Calent Sosa
25 g Vainilla Sosa
100 g Nata 33%
400 g Poma (neta) i puré de poma
Bany de xocolata:
600 g Xocolata blanca
400 g Mantega de cacau
10 gotes Aroma de Poma Cuita Sosa
Per a la gelea de poma verda:
20 g Pasta Concentrada de Poma Verda Sosa
250 g Aigua
15 g Promochi (kuzu) Sosa
ELABORACIÓ
Per a la crema:
Barrejar tots els ingredients per a la crema i coure sense parar de remoure amb un batidor fins que comenci a bullir.
Refredar. Omplir els motlles i congelar la crema.
Desemmotllar els cubs i punxar-los amb les agulles.
Fondre la xocolata blanca amb la mantega de cacau i banyar els cubs de poma a la xocolata.
Deixar cristal·litzar la xocolata a temperatura ambient i descongelar al frigorífic.
Per la gelea de poma:
Barrejar tots els ingredients i portar a ebullició. Deixar refredar i introduir en un biberó.
Acabar el cub de poma amb una gota de gel i un tros de làmina de poma liofilitzada.